Вчена рада факультету в режимі онлайн

6.05.2020

 

2020 дистанційні технології 200 x 120Під керівництвом Голови Вченої ради, декана факультету політології та права, професора Андрусишина Б. І. 6 травня 2020 року о 14.00 було проведено Вчену Раду факультету. Засідання пройшло дистанційно, із застосуванням інформаційно-комунікативних технологій в онлайн режимі.
До порядку денного засідання Ради ввійшли питання організації освітнього процесу студентів Факультету політології та права в умовах тимчасових обмежень, пов’язаних з протиепідемічними заходами з використанням дистанційних технологій; проблематика організації, проведення та підведення підсумків практик студентів факультету в умовах тимчасових обмежень освітнього процесу; організації роботи екзаменаційних комісій в НПУ імені М. П. Драгоманова і на Факультеті політології та права, а також особливості видачі дипломів студентам випускних курсів факультету. Розглядалось питання проживання в гуртожитках НПУ імені М. П. Драгоманова в умовах тимчасових обмежень, пов’язаних з протиепідемічними заходами в державі.
Членами Вченої Ради були висловлені пропозиції щодо оптимізації технологій навчального процесу на факультеті, обговорено організаційні, нормативні та методичні можливості для завершення або перенесення усіх видів практик, які проходили на факультеті до оголошення карантинних заходів. Головою Вченої ради, професором Андрусишиним Б.І. було поточнено та роз’яснено питання організації підсумкової атестації та завершення навчального року.
На засіданні було рекомендовано до друку Навчально-методичний посібник для аспірантів «Політична аналітика» за редакцією Горбатенка В. П., Горбатенко І. А., Таран Я. А.