Вчена рада дистанційно

29.05.2020

 

2020 Вчена рада 29.05.20 1 200 x 150Під керівництвом Голови Вченої Ради факультету політології та права, декана факультету, доктора історичних наук, професора Андрусишина Богдана Івановича 29 травня 2020 року о 12.00 було проведено засідання Вченої Ради факультету. Засідання пройшло із застосуванням інформаційно-комунікативних технологій в онлайн режимі.
Розглядались питання роботи факультету політології та права в умовах тимчасових обмежень пов’язаних з протиепідемічними заходами в державі. У своєму виступі декан факультету, професор Андрусишин Б. І. підбив підсумки роботи факультету за час карантину, виділив пріоритети роботи факультету на період закінчення поточного начального року, визначив завдання для продовження вступної кампанії в поточному календарному році, окреслив виклики до яких має бути готовий факультет у наступному навчальному році, що потребуватиме підготовки та адаптації до можливого продовження роботи в онлайн режимі організаційної, навчально-методичної та наукової роботи деканату, кафедр та студентів факультету.
2020 Вчена рада 29.05.20 2 200 x 150Питання підготовки до літньої екзаменаційної сесії були висвітлені у доповіді заступника декана факультету з навчально-методичної роботи, доцента Макарової Олени Василівни. Доповідач повідомила про готовність навчально-методичної складової кафедр та деканату факультету до проведення екзаменів за допомогою платформи google meet для денної та заочної форм навчання.
Окремо було заслухано питання результатів роботи екзаменаційних комісій освітнього рівня магістр спеціальності «Право». Доповідачі надали розгорнуту інформацію про роботу комісій на денній та заочній формі навчання, поділились досвідом проведення іспиту за допомогою інформаційно-комунікативних технологій.

Вчена рада заслухала і схвалила звіт голови екзаменаційної комісії доктора юридичних наук, професора, академіка НАН України та Академії правових наук України Шемшученка Ю.С., який відзначив високий рівень підготовки студентів денної і заочної форм навчання та запросив кращих випускників-магістрів факультету до навчання в аспірантурі очолюваного ним Інституту.