День Вишиванки онлайн

21.05.2020

 

2020 фото вишиванка онлайн 1 200 x 150Запровадження карантину не стало перепоною для щорічного святкування Дня вишиванки на факультеті політології та права. У цей день – 21 травня 2020 року, відбулося підсумкове заняття з земельного права з використанням дистанційних форм навчання в онлайн-режимі, яке проводила професор кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін Купіна Людмила Францівна.
Для святкового настрою, на заплановане онлайн-заняття, студенти 2 курсу спеціальності «Право» денної форми навчання разом із викладачем одягли вишиванки. Екрани гаджетів сяяли яскравими барвами вишитих сорочок і створювали неповторну атмосферу.
Варто відзначити, що протягом всього карантину студенти 2 курсу спеціальності «Право» активно працювали над засвоюванням матеріалу з земельного права. Професором Купіною Л.Ф. було організовано дистанційне навчання із використанням додатків Google Classroom та Meet, а також платформи Zoom. За допомогою додатку Google Classroom створювалися методичні матеріали до лекційних занять – конспекти лекцій, презентації за темами лекцій, приклади вирішення практичних кейсів та казусів, а також формувалися завдання для контролю знань. Щотижня, за розкладом, відбувалися онлайн-лекції, на які запрошувалися також студенти заочного відділення. Варто відмітити, що студенти досить відповідально віднеслися до навчання з використанням дистанційних форм, а застосування онлайн-засобів для засвоєння матеріалів та зв’язку сприяли активізації їхнього навчання. Було непросто, але цікаво!