Другий раз у перший клас!

11.02.2020

 

2020 школа зак Титул 1 200 x 133На початку другого семестру 2019-2020 н.р. студенти 1 курсу магістратури спеціальності «Право» факультету політології та права Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова отримали можливість знову стати учнями у школі, але тепер уже не у звичайній, а в Українській школі законотворчості Інституту законодавства Верховної Ради України. Це єдиний у нашій державі спеціалізований навчальний центр, що забезпечує професійну підготовку фахівців у сфері законотворчої діяльності.
Навчання проводиться за магістерськими програмами програмами «Законотворча діяльність» та «Європейське парламентське право».
Навчальна програма, за якою проходять навчання наші студенти-магістри включає вивчення багатьох актуальних тем, серед яких: загальні засади законотворчого процесу, удосконалення законодавства як основна мета законотворчості, діяльність з підготовки законів, актуальні питання законотворчості, тощо.
2020 школа зак Копиленко 137 x 200Лекції в Школі проводять доктори юридичних наук, професори, практикуючі юристи, а цільовою аудиторією є народні депутати України, їхні помічники-консультанти, працівники секретаріатів комітетів, представники депутатських фракцій та груп Верховної Ради України.
Варто зазначити, що цей магістерський десант далеко не перший і студенти спеціальності «Право» факультету політології та права НПУ імені М. П. Драгоманова на першому курсі магістратури відвідують Українську школу законотворчості вже багато років. Це стало можливим завдяки плідній співпраці навчальних закладів і великій особистій участі доктора юридичних наук, професора, заслуженого юриста України, академіка Національної академії наук України та Національної академії правових наук України Копиленка Олександра Любимовича, нині народного депутата України.