БЕЗПЕКА В УМОВАХ ВІЙНИ

🔹19 січня 2024 р. відбулася зустріч дирекції Інституту зі студентами 4-го курсу зі спеціальностей «Право» та «Політологія».Возможно, это изображение 1 человек
🔸В умовах триваючої військової агресії росії проти України розуміємо важливість підготовки висококваліфікованих юристів і політологів, які стають важливими фахівцями у ці надзвичайні часи.
🔹Директор Інституту права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова Павло Горінов, підкреслив, що в умовах геополітичних викликів та загроз для суверенітету України, надзвичайно важливо мати фахівців, які розуміють як право, так і політику. Сучасний світ вимагає від України не лише військової оборони, але і здатності вирішувати складні міжнародні виклики та забезпечувати правову справедливість.
🔸Студенти отримали важливі інструкції з питань безпеки, які є необхідними як для їхньої власної безпеки, так і для розв'язання правових та політичних завдань у цей складний час.Возможно, это изображение 3 человека и люди учатся
🔹Безпека нашого майбутнього має найвищий пріоритет, й Інститут приймає цю місію серйозно. Підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі права та політології стає вкрай важливою в умовах сучасних геополітичних викликів.