Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам 2018 року

23.01.2019

 

2019 вручення 1 200 x 269На факультеті політології та права відбулося урочисте вручення дипломів магістрам денної та заочної форм навчання зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування», а також магістрам заочної форми навчання зі спеціальностей «Право» та «Політологія».
З’явилася нова генерація дипломованих фахівців, які будуть працювати на благо нашої держави.
Дипломи вручив і звернувся до випускників зі словами привітань декан факультету політології та права, доктор історичних наук, професор Андрусишин Б. І. та зазначив, що цей випуск особливий та знаковий, оскільки відбувається у період відзначення 100-річного ювілею проголошення Акта Злуки – документа, який ознаменував об’єднання українських земель у єдину соборну державу.
Факультет загалом підготував 44 фахівці освітнього ступеня «Магістр», зокрема:
- спеціальності «Публічне управління та адміністрування» – 33 випускники (11 – денної форми навчання, 22 – заочної), з них 8 випускників отримали дипломи з відзнакою;
- спеціальності «Право» – 5 випускників (заочної форми навчання), з них 2 випускники отримали дипломи з відзнакою;
- спеціальності «Політологія» – 6 випускників (заочної форми навчання), з них 5 випускників отримали дипломи з відзнакою.
2019 вручення 2 200 x 1502019 вручення 3 200 x 150У заході також взяли участь і привітали випускників завідувач кафедри теорії та історії держави і права, професор Огірко Р. С., завідувач кафедри політології і публічного управління та адміністрування, доцент Дмитренко С. П., доцент кафедри галузевих юридичних дисциплін Жмур Ю. М., а також заступники декана факультету доценти Токарчук О. В. і Кархут О. Я.
Тож бажаємо випускникам здоров’я, наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень, впевненості у своїх силах та рішучості до дій, кар’єрного зростання та високих професійних досягнень!

З повагою деканат