ПРАКТИКА В РОЛІ ВЧИТЕЛІВ

6.11.2023

 

2023 виробнича практика 2У листопаді-грудні 2023 року студенти Навчально-наукового інституту права та політології, спеціальності 081 "Право" переживають унікальний етап в своїй навчальній програмі. Ця 6-тижнева виробнича організаційно-правова практика у загальноосвітніх навчальних закладах, що не лише дозволяє їм отримати практичний досвід, а й дає можливість випробувати себе у ролі вчителів у загальноосвітніх навчальних закладах.
Цей період відкриває нові горизонти для майбутніх фахівців права і є важливим кроком у їхньому особистісному розвитку. Студенти навчаються комунікувати, проводити заняття, застосовувати теоретичні знання на практиці, аналізувати та розв'язувати проблемні ситуації в реальному часі.

2023 виробнича практика 3Це відмінна нагода для студентів не лише навчити, але й навчитися від своїх учнів, розширити свій світогляд та поглибити розуміння сутності своєї майбутньої професії.
Тож тиждень у наших студентів буде насичений на нові знання, знайомства, зустрічі і співпав ще і з святкування Геловіну. Практика розпочалася весело та незабутньо.
Бажаємо нашим студентам успішного проходження практики та віримо, що вони здобудуть безцінний досвід та підготуються до майбутньої успішної кар'єри в сфері права!
2023 виробнича практика 4Дякуємо за гостинно відчинені двері
Спеціалізованій школі І-ІII ступенів Nº148 імені Івана Багряного з поглибленим вивченням української мови та літератури, ПЗО ліцею «СТОЛИЦЯ», Спеціалізованій школі І-III ступенів Nº264 з поглибленим вивченням англійської мови, НВК «школі ліцею І-ІІ ступенів - ліцей № 38 імені В. М. Молчанова», Технічному ліцею Шевченківського району міста Києва, Спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів Nº138
з поглибленим вивченням предметів природничого циклу, загальноосвітньому навчальному закладу І-ІІІ ступенів "Гімназія № 107
"Введенська" Подільського району м. Києва та Мокрецькому ліцею Калитянської селищної ради Броварського району Київської області.
#Усе_буде_Україна