Наші в Німеччині

26.09.2019

 

2019 гостя з німеччини загальнеНа факультеті політології та права відбулася зустріч з випускницею спеціальності «Право» Мариною Семейкиною, яка зараз навчається в Університеті ім. Йогана Вольфганга Гете у Франкфурті на Майні, на спеціальності «Політологія» за паралельним вивченням «Синології» (китайська мова, культура та політика).
Модератором зустрічі виступив декан Факультету політології і права, профессор Андрусишин Б.І.
2019 гостя з німеччини другаМарина розповіла студентам про актуальні проблеми політичної науки, про процес навчання, академічну етику та особливості освіти в Німеччині, що як правило цікавить студентів найбільше. Крім цього було висвітлено питання побуту німецьких студентів, можливість вступу до університету в Німеччині. Мова йшла про політичні особливості стану німецького суспільства та пов’язані з цим проблеми з точки зору українця і про актуальні проблеми України з погляду «німкені». Також гостя розповіла, які переваги має життя в Україні перед життям в Німеччині і навпаки.
Зустріч викликала жвавий інтерес у студентів, які брали участь у дискусії ставили запитання та висловлювали свої думки з приводу питань, що обговорювалися.
В кінці зустрічі було зроблено фото на пам’ять.

Марина Семейкіна