До дня перемоги

7.05.2012

Ветерани 2012.1 200 x 134

 Урочистості з нагоди чергової річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні у Національному педагогічному університеті імені Михайла Драгоманова вже стали традиційними та набули обрисів глибокого пошанування особливо молоддю вишу сивих ветеранів – героїв і переможців, наставників драгоманівців.

Ветерани 2012.2 200 x 134

Цього року захід відбувся 7 травня на передодні великої Перемоги – свята, що єднає різні покоління, схиляючи голови перед світлою пам’яттю тих, хто зберіг мирне небо для нащадків. Після внесення бойового прапора 60-ої Армії та покладання квітів до пам’ятника Вічного вогню з палкими словами до гостей і глядачів звернулися член Ради ветеранів університету, доктор географічних наук, професор Іван Половина, голова Ради ветеранів НПУ, відмінник народної освіти України, учасник оборони Києва, Москви, визволення Польщі, форсування Одеру, взяття Берліна, полковник у відставці, почесний професор Драгоманівського університету Микола Рябухін, голова Ради Київської міської організації ветеранів України, полковник запасу Микола Мартинов, заступник голови Ради ветеранів Шевченківської районної організації м. Києва, генерал-майор Роберт Кравцов, голова Київської організації ветеранів війни, генерал-майор запасу Віктор Мальований та інші запрошені. 

Ветерани. Андрусишин 200 x 134

Цього ж дня ветеранів в університеті як на диво побільшало, адже медалями заслужених ветеранів міста Києва було відзначено першого проректора НПУ Володимира Беха та проректора з навчально-методичної роботи гуманітарних інститутів Богдана Андрусишина за великий вклад і підтримку ветеранських організацій, тісну співпрацю і взаємодопомогу. Університет пишається своїми наставниками та дякує їм теплу атмосферу і мудрі поради. Студенти і співробітники Інституту політології та права щиро вітають свого керівника!!!