Вийшов збірник!!!

До учасників Міжнародної наукової конференції «Сьомі юридичні читання. Культура і право на початку ХХІ століття»!
Шановні колеги маємо честь сповістити що матеріали міжнародної конференції опубліковано у збірнику наукових праць «Сьомі юридичні читання. Культура і право на початку ХХІ століття».

З питань отримання збірника звертатися на кафедру теорії та історії держави і права Інституту політології та права НПУ ім.. М.П. Драгоманова за адресою: м. Київ, вул. Тургенівська 8/14, ауд. 9-8. (спитати лаборанта).
Телефон для довідок: (044) 484-28-51

 

Збірник наукових праць надруковано видавництвом НПУ імені М.П. Драгоманова. До збірника включено вітальне слово ректора Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Андрущенка Віктора Петровича, доповіді: ОНІЩЕНКО Наталії Миколаївни - «Теорія прав людини в контексті соціального змісту Конституції України 1996 року», АНДРУСИШИНА Богдана Івановича - «Стан та перспективи наукових досліджень освітнього права в Україні», ПИЛИПЧУКА Володимира Григоровича - «Проблеми становлення і розвитку правової норми в інформаційній сфері», ГОРБАТЕНКА Володимира Павловича -«Культура Постмодерну та її вплив на характер сучасних правовідносин», БАБКІНОЇ Ольги Володимирівни - «Актуальні проблеми формування демократичної політико-правової культури в сучасному суспільстві», ІСМАІЛ ТАС -
«Роль Платформи «Діалог Євразії» в формуванні правової культури молоді в євразійському просторі», Bp TADEUSZ PIERONER - «Rola autorytetu w czasach zagubienia», ПАРХОМЕНКО Наталії Миколаївни - «Основні чинники формування правової культури на сучасному етапі», FATIH Öztürk - «The Ottoman Millet System», підсумковий документ Міжнародної наукової конференції «Сьомі юридичні читання. Культура і право на початку ХХІ століття», а також тези учасників конференції, що вміщенні в секціях:
 Теорії та історії держави і права, канонічного права, філософії права, історії правових і політичних учень;
 Кримінального права, кримінально-процесуального права, кримінології, криміналістики, кримінально-виконавчого права;
 Цивільного права, цивільного процесу, сімейного права, права інтелектуальної власності, трудового права, права соціального забезпечення;
 Конституційного права, адміністративного права, освітнього права, фінансового права;
 Інформаційного права і державно-правових проблем розбудови інформаційного суспільства в Україні;
 Господарського права, аграрного права, екологічного права, підприємницького права;
 Міжнародного права: публічного, приватного, гуманітарного;
 Методики викладання правознавства, політології, економічної теорії;
 Політико – правові проблеми сучасної України;
 Економіка, політика та право в сучасній Україні: зміцнення наукових засад взаємодії.
Загалом опубліковано матеріали близько 300 осіб.
 Матеріали Міжнародної наукової конференції «Сьомі юридичні читання. Культура і право на початку ХХІ століття» можна забрати за адресою.

Оргкомітет