Вітаємо з ювілеєм Огірка Ростислава Семеновича

image002ВІТАЄМО
завідувача кафедри теорії та історії
держави і права
факультету політології та права
НПУ імені М. П. Драгоманова,
кандидата юридичних наук, доцента,
професора кафедри,наставника, керівника, колегу, вчителя і мудреця

ОГІРКА РОСТИСЛАВА СЕМЕНОВИЧА

Колектив факультету політології та права Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова від щирого серця вітає Вас з ювілеєм!
Дякуємо Вам за Вашу багаторічну і самовіддану працю на педагогічній ниві, за всі ті покоління студентів, яким Ви подарували путівку в наукове юридичне життя. Ви є наставником не лише багатьох професійних юристів і науковців у галузі права, але також і вчителем для значного числа колег по факультету! Ви стали для нас і для багатьох інших прикладом для наслідування, символом високої академічної юридичної науки і великої особистої культури, еталоном професора і науковця. Своєю мудрістю, глибокими знаннями та скромністю Ви надихали і продовжуєте надихати нас йти шляхом чистого наукового пізнання, професійної практики, та, в першу чергу, шляхом честі й гідності.
Тому, в цей святковий день ми від усієї душі зичимо Вам міцного здоров’я, довгих років життя, здоров’я усім рідним і близьким, благополуччя, матеріального достатку, а також натхнення і нових творчих та наукових здобутків. Але головне, зичимо Вам залишатися таким же мудрим і поміркованим наставником, яким Ви були всі ці роки, підготувати ще багато поколінь студентів і досягти усіх тих цілей, які Ви перед собою ставите!
З ювілеєм Вас, Ростиславе Семеновичу!!!
Дякуємо Вам за все!!!

Колектив факультету політології та права