Відзначено переможців і призерів І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2023/2024 навчальному році

Сьогодні, 29 травня 2024 р. на урочистому засіданні Вченої ради Навчально-наукового Інституту права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова peremozhtsi29052024було відзначено переможців і призерів І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2023/2024 навчальному році зі спеціальностей 081 Право та 052 Політологія.
🔷З вітальним словом до учасників засідання звернувся директор Інституту Павло ГОРІНОВ, який, серед іншого, зазначив, що наразі країні вкрай необхідний розвиток фахівців і висококваліфікованих спеціалістів у галузі права та політології. «Олімпіада - це був захоплюючий та продуктивний захід, який показав талант і наполегливість наших студентів. Бажаю учасникам наукових заходів успіхів і перемог, не зупинятися на досягнутому та сміливо крокувати до нових вершин!», - підкреслив директор Інституту.

 

🔶Переможцями та призерами олімпіади стали:
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 081 ПРАВО:
🥇Диплом І ступеня
Лук’янець Тимофій
Олійник Соломія
🥈Диплом ІІ ступеня
Марчук Олександр
Лешків Олександр
🥉Диплом ІІІ ступеня
Головін Максим
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 052 ПОЛІТОЛОГІЯ:
🥇Диплом І ступеня
Ткаченко Поліна
🥈Диплом ІІ ступеня
Свірідов Віталій
Лісовська Анастасія
🥉Диплом ІІІ ступеня
Висоцький Тимур
Опанасюк Софія
🏆Щиро вітаємо студентів з перемогою, успіхів Вам, нових творчих здобутків і позитиву!
🔷Крім того, під час засідання Вченої ради ННІ права та політології були розглянуті актуальні питання освітнього процесу, зокрема щодо організації літньої залікової-екзаменаційної сесії та стан підготовки бакалаврських робіт студентів денної та заочної форми зі спеціальностей 081 Право та 052 Політологія.