РОЗПОЧИНАЄМО ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

🕗 4 квітня 2024 року професорсько-викладацький склад кафедри політичних наук Навчально-наукового інституту права та політології УДУ імені Михайлаdnividkrytyh Драгоманова провів профорієнтаційну онлайн-зустріч з учнями 9-11 класів комунального закладу «Ліцей №5 Покровської міської ради Дніпропетровської області».
🔹Із вітальним словом до учасників зустрічі звернулись:
- директор ліцею Зоя ПАРХОМЕНКО, зазначивши, що сьогодні архіважливою є спеціальність «Політологія» в розрізі повномасштабної війни росії проти України. Особливо важливо молоді вміти аналізувати політичні процеси, що відбуваються в сучасній історії нашої держави. Окремо слід зазначити про формування і розвиток політичної культури та свідомості молоді;
- заступник директора з наукової роботи та міжнародного співробітництва Навчально-наукового інституту права та політології, доцент Анна КАРНАУХ;
- професор кафедри політичних наук Марина ОСТАПЕНКО.
🔸Під час зустрічі професор Марина ОСТАПЕНКО презентувала історію Університету та кафедри політичних наук, розповіла про перспективи професії політолога, зміст підготовки бакалавра політології нашого Університету, досвід успішних випускників і науковий потенціал кафедри.
🔹Заступник директора Інституту з наукової роботи та міжнародного співробітництва Анна КАРНАУХ акцентувала увагу учнів на тому, що студенти мають можливість займатися науковою діяльністю, проводити наукові дослідження і часто є переможцями різноманітних олімпіад і конкурсів.
🔸Старший викладач кафедри політичних наук Анастасія ГОЛІШЕВСЬКА звернулась до учнів із словами підтримки щодо важливості вибору професії, а також закладу вищої освіти. Також відзначила, що в університеті є багато можливостей для самовдосконалення і зростання. Адже дирекцією та студентським активом організовується багато зустрічей для студентів з видатними особистостями – науковцями, державними діячами, політиками, дипломатичним корпусом, експертами, громадськими діячами.
🔹Учні ліцею активно ставили запитання та отримували фахові відповіді від викладачів кафедри політичних наук. Заступник директора ліцею Оксана ГАВРИЛЕНКО, подякувала представникам кафедри політичних наук за конструктивну та надихаючу онлайн-зустріч з учнями.
🔸Сподіваємось, що серед учнів будуть в майбутньому студенти спеціальності «Політологія» Українського державного університету Михайла Драгоманова.
🔹Щиро бажаємо успіху всім з вибором майбутньої професії в мирній державі.
🤝Запрошуємо на навчання до Навчально-наукового інституту права та політології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова!