ГЛОБАЛЬНИЙ МОЛОДІЖНИЙ САМІТ «УКРАЇНСЬКА ФОРМУЛА МИРУ»

🔸Нещодавно на запрошення Києво-Могилянської школи професійної та неперервної освіти Національного університету “Києво-Могилянська академія”Возможно, это изображение 5 человек и текст Возможно, это изображение 7 человек и текстстудентки кафедри політичних наук нашого Інституту УДУ імені Михайла Драгоманова, Анастасія Ковалишена (3 курс) та Анна Стужук (4 курс), взяли участь у другому модельованому засіданні Глобального Молодіжного Саміту “Українська Формула Миру”.
🔹Києво-Могилянська школа професійної та неперервної освіти зібрала студентську молодь з п’яти провідних університетів України для участі в цій важливій події. Гра, яка тривала 6 годин, стала платформою для майбутніх політологів, дипломатів, юристів, та економістів, які формували коаліції держав світу та міжнародних організацій за десятьма пунктами “Формули миру”, презентованої Президентом України Володимиром Зеленським.
🔸Участь у засіданні відбувалась через жеребкування, завдяки якому кожен із студентів ставав делегатом вибраної країни. Так, Анастасія КовалишенаВозможно, это изображение книга, отрывной талон и текст представляла Південну Корею, а Анна Стужук - Бразилію. Після завершення гри студенти отримали сертифікати, що підтверджують їх успішну участь у модельованому засіданні.Возможно, это изображение 11 человек, люди учатся и текст «km pro»
🔹Десять пунктів “Української Формули Миру” мають стати основою міжнародного співробітництва України з іншими державами та міжнародними організаціями у вирішенні проблеми агресії та геноциду з боку росії та становленні нової системи світової безпеки.
🔸Ми висловлюємо вдячність організаторам заходу, зокрема декану факультету Тетяні Нагорняк, за цю унікальну можливість. Віримо, що спільними зусиллями ми можемо зробити Україну однією з найвпливовіших країн.
Разом до перемоги! Слава Україні!🇺🇦