Зустріч із першокурсниками у форматі відкритого діалогу

🔸У Навчально-науковому інституті права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова традиційно відбулася зустріч першокурсників із дирекцієюzustrich18092024 Інституту. Зустріч мала на меті сприяти студентам-першокурсникам ще більше відчути себе частиною університетської спільноти, познайомитися з керівництвом і краще зрозуміти структуру та можливості навчання.
🔹 Директор Інституту, к.ю.н., доцент, професор кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін Павло Горінов привітав студентів і висвітлив ключові аспекти навчально-виховного процесу, розповів про освітні програми, дослідницькі проєкти, можливості наукової діяльності та багато про Драгоманівську університетську родину і власний досвід.
Також директор Інституту підкреслив важливість активної участі студентів у роботі органів самоврядування інституту й університету, закликав до саморозвитку та самостійної роботи, що відіграють важливу роль у здобутті якісної освіти.
🔸 Презентація можливостей для студентів проходила у форматі відкритого діалогу. Кожен охочий мав можливість задати питання, що його цікавили, наприклад, щодо навчального процесу, майбутніх проєктів чи просто студентського життя. Першокурсники емоційно ділилися своїми враженнями від перших тижнів навчання, розповідаючи про перші кроки у вищій освіті та нові знайомства.
🔹 Корисною і цінною стала інформація про підтримку, яку надає університет своїм студентам. Учасники дізналися про стипендіальні програми, різні студентські організації, спортивні клуби та гуртки, а також можливості для особистого та професійного розвитку, які пропонує університет.
🔸 Результат зустрічі був позитивним – першокурсники отримали не лише цінну інформацію, але й відчули підтримку та відкритість керівництва до спілкування. Це допомогло зменшити хвилювання перед новим навчальним етапом та надихнуло студентів на активну участь у житті університету.
🔹Після офіційної частини всі присутні мали змогу поспілкуватися в неформальній обстановці за смачним частуванням.
🤗Ця зустріч, безсумнівно, стала важливим стартом для студентів першого курсу, відкриваючи перед ними нові можливості та перспективи навчання в нашому Інституті.
Далі буде…